komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

За підтримки уряду Укрзалізниця планує відремонтувати 300-500 пасажирських вагонів вже цього року

24.01.2020

 

 Укрзалізниця винайшла модель, за якою у 2020 році може провести капітальний ремонт до 500 пасажирських вагонів. Про це повідомив очільник компанії Євген Кравцов у інтерв’ю «BBC News Україна». 

«Найбільше скарг на якість пасажирських вагонів викликають старі вікна, з яких дує, зношені туалети, опалення. Ми знайшли модель, як мінімальними коштами провести капітальний ремонт по цих позиціях. Це заміна вікон на нові склопакети, заміна санвузлів, заміна опалення», — уточнив він.

Євген Кравцов повідомив, що, за підрахунками спеціалістів Укрзалізниці, за такою формулою можна провести оновлення одного вагона за 1 млн гривень, а, для порівняння, повністю новий вагон вартує сьогодні 25 млн гривень, капітальний ремонт — 11-12 млн гривень.

«На 2020 рік закладаємо можливість відремонтувати 300-500 вагонів. Якщо зможемо тримати такі темпи, то за приблизно три роки зможемо забути про проблему вагонів економ-сегменту. Сподіваюсь, що цю ініціативу підтримують на рівні уряду і ми зможемо почати цю програму», — резюмував очільник Укрзалізниці.

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges