komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

На Кіровоградщині офіційно працює 196 тисяч осіб  

26.02.2020

 

У 2019 році на Кіровоградщині на 382 збільшилась кількість страхувальників, що звітують (читай – сплачують єдиний соціальний внесок) за найманих працівників. Це свідчить про свідоме ставлення підприємців до працівників, адже в результаті цього 3,5 тисячі мешканців області офіційно працевлаштовані, значить, вони матимуть страхований стаж, а у майбутньому – підтримку держави. Загалом в регіоні легально працевлаштовані 196 тис. осіб. 

Крім того, завдяки системній роботі пенсійників Кіровоградщини з інформування застрахованих осіб про набуті соціальні права при офіційному працевлаштуванні та наслідки їх звуження внаслідок «тінізації», зменшилась чисельність працівників, які отримують заробітну плату менше та на рівні мінімального розміру – на 1,6 тис. осіб та на 1,8 тис. осіб відповідно.

Кожен офіційно працевлаштований працівник може САМОСТІЙНО контролювати свого роботодавця – регулярно перевіряти розмір своєї заробітної плати та відрахувань єдиного соціального внеску, які декларує роботодавець, щоб виключити можливість наявності помилок, неточностей і недостовірності даних та мати впевненість у одержанні справедливо заробленої пенсії. Контролювати персоніфіковані дані, накопичені на особових картках, можливо як шляхом особистого звернення до сервісних центрів, так і дистанційно за допомогою вебпорталу Пенсійного фонду України.

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges