komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Протягом минулої доби на Кіровоградщині виникло 6 займань у екосистемах

28.07.2020

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 6 разів виїздили на гасіння пожеж пожнивних залишків, сухої трави та сміття на відкритих територіях. 

Так, двічі гасили пожежі бійці 2-го ДПРЗ м. Олександрія (смт Олександрійське та  на Кременчуцькому шоссе Лікарівської сільської ради).

Також на ліквідацію таких загорянь залучались бійці 30-ї ДПРЧ смт Вільшанка (с. Дорожинка), 18-ї ДПРЧ м. Знам’янка (с. Казарня), 29-ї ДПРЧ смт Олександрівка (с. Єлизаветградка) та 23-ї ДПРЧ м. Мала Виска (с. Хмельове).

 Шановні громадяни! Будьте максимально відповідальні у пожежонебезпечний період, коли суха рослинність спалахує від найменшої іскри та пожежа може поширитись на великі території, знищуючи все на своєму шляху. Служба порятунку закликає вас не випалювати сухостій, минулорічне листя та сміття.


О 20:35 виникла пожежа 100 м2 покрівлі господарчої споруди та 77 м2 покрівлі та перекриття житлового будинку по вул. Центральній с. Долино–Камя’нка Знам’янського району, яку о 01:15 приборкали вогнеборці 18-ї ДПРЧ м. Знам’янка

У ДСНС України у Кіровоградській області

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges