komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

У Кропивницькому рятувальники проводять відновлювальні роботи

19.10.2020

Наразі силами рятувальників У ДСНС у Кіровоградській області, комунальних служб м. Кропивницький, волонтерів, громадських організацій та небайдужих громадян тривають відновлювальні роботи на територіях приватних домоволодінь, пошкоджених чи зруйнованих через буревій. 

Так, протягом 17-18 жовтня рятувальниками надано допомогу розпилюванню дерев, прибиранню будівельного сміття на території 84-х домоволодінь, у 10-ти домоволодіннях розібрано аварійні елементи покрівель, покрівлі 7-ми житлових будинків вкрито поліетиленовою плівкою, проведено відкачку дощових вод на території 4-х домоволодінь.

У цілодобовому режимі працює пункт обігріву, де усі потребуючі можуть зігрітись і взяти окріп. На цілодобовому чергуванні разом із поліцією перебувають чергові караули Служби порятунку.

Всього для ліквідації наслідків негоди залучались сили та засоби У ДСНС в області –  10 одиниць техніки та 52 чоловіка особового складу.

 

У ДСНС України у Кіровоградській області

 

 

 

 

 

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges