komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Поліцейські Кіровоградщини склали 503 адмінпротоколи за фактами порушень карантинних обмежень 

23.11.2020

Загалом поліцейські країни припинили роботу 1347 суб’єктів господарювання.  За перебування в громадських будинках, спорудах, громадському транспорті під час дії карантину без вдягнутих засобів індивідуального захисту винесено 1395 постанов. 

Упродовж вихідних, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11.11.2020 №1100, поліцейські здійснювали перевірку щодо дотримання вимог «карантину вихідного дня». Загалом поліція за два вихідні дні закрила 1347 суб’єктів господарювання, які працювали всупереч карантинним обмеженням. Зокрема: закладів торговельного та побутового обслуговування – 969, закладів громадського харчування – 327, закладів з надання послуг розміщення – 18, торговельно-розважальних центрів – 22, спортивних залів та басейнів – 5, дискотек та нічних клубів – 4, театрів, кінотеатрів та музеїв – 2.  

За результатами перевірок на представників закладів в Україні складено 1144 адміністративних протоколів. Також упродовж вихідних розпочато два кримінальні провадження за ст. 325 (Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо: з 21 листопада набули чинності нові санкції за перебування в громадських будинках, спорудах, громадському транспорті під час дії карантину без вдягнутих засобів індивідуального захисту. Протягом двох днів поліцейські винесли 1395 постанов про вчинення правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Із них 1369 – під час перебування в громадських будинках та спорудах і 26 – під час перебування у громадському транспорті.  

Джерело- https://kg.npu.gov.ua/

Також читайте

МАЙЖЕ 16 ТИСЯЧ МЕШКАНЦІВ КІРОВОГРАДЩИНИ МАЮТЬ СТАТУС БЕЗРОБІТНОГО

10945 НОВИХ ВИПАДКІВ КОРОНАВІРУСНОЇ ХВОРОБИ COVID-19 ЗАФІКСОВАНО В УКРАЇНІ

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges