komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Знам’янчан запрошують на відкриття віршованої алеї

24.06.2019

Цього року наше місто відзначає свій ювілей. Багато ініціатив, які присвячені саме 150- річчю Знам’янки,  почалися або проходять серед громади. Одна з них ініційована декілька місяців тому родиною Крістіни та Віталія Зайченків  - віршована алея.

Детальніше розповідає  Віталій Зайченко, один з ініціаторів акції:

«Наша громадська організація збирала вірші наших місцевих авторів декілька місяців поспіль аби втілити ідею створення  першої в місті та області віршованої алеї. Тематика віршів, звичайно, про наше місто та його людей, оскільки відкриття алеї присвячено 150-річчю Знам‘янки. Ми запрошуємо самих авторів та громаду на відкриття, яке відбудеться 25 червня о 19 годині на алеї у привокзальному районі.  Захід буде  насичений цікавими несподіванками,  як для дорослих, так і для дітей: різноманітними виставками та майстер-класами; виступом  молодіжної рок-групи "Місто доріг"; виступом віртуоза-саксофоніста; майстер-класом з танців.»

Ось такі віршовані алеї давно стали арт-об’єктами у різних куточках України. В одних вірші розміщені на тротуарах, у інших  - на будівлях. На відкритті місцевої алеї присутні познайомляться з віршами авторів. Всього 32 твори від 29 письменників.

Ольга Полякова

Фото Віталія Зайченка 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges