komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Новини країни

СЬОГОДНІ ДЕНЬ СОНЦЕСТОЯННЯ

21.06.2017

21 червня – день літнього сонцестояння в 2017 році. Перелом літа, самий довгий день, час, коли світило досягає максимально високої точки на небі. Наші пращури говорили, що у цей день світло досягає дна найглибших колодязів.

Традиційно у цей день своїми традиціями з нашими читачами ділиться бабуся Оля:


«Сьогоднішній день – магічний. Ті, хто довго не можуть вийти заміж, можуть собі цього побажати. Ті, хто хочуть змінити своє життя на краще, можуть це зробити. Ті, хто хоче, щоб здійснилося найпотаємніше бажання, можуть його замовити. У цей день дівчина, яка хоче вийти заміж, повинна піти до поля та зібрати 12 трав на чай, які вже вистигли на сонці. Заварити чай, та п’ючи його,  замовити собі пару у води та сонця.  Бажано покласти ці трави ще й під подушку, і спати з ними деякий час. Довіритися магічній силі землі. Якщо ви бажаєте змінити своє життя, то треба усю ніч з 21 – 22 червня провести біля води та просити її , щоб вона забрала усе лихе.  Щоб здійснилося бажання протягом року, то треба на сході сонця стати біля вікна та проговорити бажання вголос і попросити небесне світило, щоб воно здійснило його.»


Окрім традиційних порад нашої консультантки, ми ще й промоніторили інформацію у мережі. Що ж нам радять робити у цей день?  У літнє сонцестояння важливо на голову одягти коло, тобто вінок.  Це символ сонця, який надасть ритуалу особливої сили. Плетучи вінок, думайте про своє здоров’я, фінанси і стосунки. Коли вінок готовий, думки сформульовані, потрібно закріпити все вогняним ритуалом – запалити жовту свічку і ще раз подумати про те, чого ви хочете в наступному році.

Ольга Полякова

http://fakty.ictv.ua/

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges