komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

У мережі оприлюднили фінальний трейлер українського сімейного фантастичного фільму «Бобот та Енергія Всесвіту»

15.08.2018

Учора, 14 серпня, на сервісі Youtube та на офіційній сторінці картини у Facebook було викладено фінальний трейлер стрічки Максима Ксьонди «Бобот та Енергія Всесвіту», яка стартує в прокаті з 30 серпня. 

https://www.youtube.com/watch?v=PC-lNpaMfU4

Це пригодницька фантастична стрічка, яка розповідає, що внаслідок потужного вибуху на Сонці по всій Землі може зникнути електроенергія. Електромагнітне поле Землі – це щит, збудований людьми, що формується спеціальними енергетичними Станціями, одна з яких була відключена Сміттярами – невідомими істотами. 12-річний Вадик, мрійник і невиправний фантазер, втікаючи з Пластівського табору, потрапляє в коловорот подій і на його плечі лягає місія з порятунку світу. Йому на допомогу приходить Бобот – трансформаторна будка, носій Енергії Всесвіту. Разом вони намагаються запобігти катастрофі. Тепер від мужності Вадика залежить доля людства.

Творча команда стрічки: режисер - Максим Ксьонда, продюсер - Олексій Москаленко, оператор - Володимир Іванов, сценарій - Іван Тимшин, саунд-продюсер - Олег Михайлюта (”Фагот”). Виконавці головних ролей: Віктор Григор’єв, Іванна Бородай, Ігор Мірошниченко, Володимир Ращук, Тарас Шевченко, Микола Зміївський та інші.

Якщо вам видасться, що Бобота ви вже десь бачили, то це точно не напад дежавю. Образ трансформаторної будки, що оживає, з’явився ще кілька років тому в кліпі на пісню «Новина» гурту «Танок на майдані Конго». Власне, режисером того виднограю і був Максим Ксьонда.

Зйомки розпочалися в серпні 2016 року і тривали з перервами майже рік. Потому настав час пост-продакшну, адже вже з трейлеру зрозуміло, що у стрічці дуже багато комп’ютерної графіки, і над нею працювала велика кількість фахівців, яких творча група шукала по всій Україні та які працювали над спецефектами багатьох здебільшого закордонних картин.

Варто зазначити, що творці «Бобота та Енергіі Всесвіту” дуже серйозно підійшли до маркетингу картини. Наприклад, уперше в Україні виходить настільна гра за сюжетом вітчизняного фільму. У ній 4 гравці віком 10+ мають змогу разом з Боботом запобігти енергетичному апокаліпсису - протистояти “Сміттярам”, якими управляє Гра. Команда переможе тільки за умови злагоджених спільних дій. Гра розроблена видавництвом настільних ігор «Kilogames»за підтримки НЕК «Укренерго».

Крім того, оголошено конкурс, за умовами якого треба знайти у кінотеатрах стенд фільму “Бобот та Енергія Всесвіту” (розкриємо читачам Komora.info невеличкий секрет – у Кропивницькому, в кінотеатрі «Портал» такий невеличкий стендик вже є), зробити селфі та викласти фото у соцмережі з хештегом #БОБОТ. Переможців буде оголошено 15 вересня шляхом випадкового вибору!

Дмитро Шульга

 

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges