komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

У ЗНАМ’ЯНЦІ ТА РАЙОНІ СТАРТУВАЛА ПЕРША ХВИЛЯ СКЛАДАННЯ ВИПУСКНИХ ІСПИТІВ

22.05.2019

Для кожного одинадцятикласника  у травні настає важливий момент життя – складання  Державної підсумкової атестації у вигляді Зовнішнього незалежного оцінювання. Цього року перше тестування складали вчора, 21 травня, з предмета математика.

Детальніше про хід вчорашнього тестування розповідає Наталія Черкас – заступниця начальника відділу освіти Знам’янської міської ради:

«Вчора випускники нашого міста склали  Державну підсумкову атестацію у вигляді Зовнішнього незалежного оцінювання з математики. Тестування відбувалося у двох пунктах у м. Кропивницький. Всього до складання згаданого тесту було зареєстровано 64 учні загальноосвітніх закладів міста.»

За інформацією начальниці відділу освіти Знам’янської РДА  Віти Сидоренко до першого тестування долучилося 47 випускників шкіл Знам’янського району.

Детальніше про складність ЗНО розповідає випускник Вадим Огородніков:

«Уся процедура розпочалася об 11-й годині. Спочатку нам провели інструктаж: розповіли як себе поводити і як здавати роботи. Представники поліції провели необхідний обшук та були присутніми при процесі написання тесту. Самі завдання були  досить складними, але якщо готуватися, то можна впоратися на відповідний бал. Часу для написання було – достатньо, я навіть здав свою роботу на 20 хвилин раніше. Загалом організація була на належному рівні. На виконання завдань з математики нам було дано 180 хвилин. Тест складався з 33 завдань. Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши усі завдання — 62.»

Ольга Полякова

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges