komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Молодіжному центру у Знам’янці бути: ініціативи ГО "Нове покоління"

22.05.2019

Діяльність громадської міської організації «Нове покоління» знайома багатьом знам’янчанам: діти різного віку відвідують секцію боксу, настільного тенісу, малеча весело в ігровій формі проводить час під організованих свят для родин. Віднедавна у частині  приміщення по вулиці Переможців (колишня Ворошилова) завершено ремонт, а це нагода завітати на гостини…

На порозі зустрічаємо господарів – Сергій Немічев разом з Володимиром та Сергієм Ковтуновичами в турботах, з дрелями і рулетками в руках. Від холу починають ділитись спогадами.

 

  • За рахунок підтримки німецького благодійного дитячого фонду «Straßenkinder e.V.» ми отримаємо фінансування на реалізацію створення проекту молодіжного фонду для молоді Знам’янки. Ми маємо вже відремонтовані приміщення для фотостудії, ігрових кімнат для дітей, холу, конференц зали. Ремонт тривав два роки, приміщення колишнього розважального центру було у дуже поганому стані, тож довелось робити капітальний ремонт.

Планується закінчити ремонт музичної студії, їдальні для дітей.  Щодня, крім неділі з 13 години дня і до 19  вечора центр зустрічатиме дітей міста, тут можна грати, дивитись дитячі фільми, спілкуватись - формування розкладу занять відбуватиметься за інтересами дітей.

  • Хочеться переглянути систему освіти, я вивчав практики закордонних центрів і бажаю, щоб ми у молодіжному центрі для молоді впровадили для дітей компетентності, які їм знадобляться у житті, - коментує Сергій Немічев, - саме тому мріється, щоб колись у нашому центрі виникла і приватна школа для дітей міста.

Завітавши на заняття до діток,  спілкуємось з активісткою центру Любов’ю Ковтунович, яка  в ті хвилини робила поробки з дітьми руками. Вона переконує, що багато малечі вже знає про центр і приходять на заняття чи не щовечора.

Поряд у кімнаті зустрічаємо маму Оксану з донькою Лізою, які граються на килимку.  Вони приходять до центру доволі часто, мешкають  поряд і швидко дізнались гарне місце відпочинку для дітей.

  • Дуже дякую за таку ініціативу, ми тут вже були учасниками таборівок, часто буваємо просто так на гостини для спілкування. Можу сказати, що у центрі приємна атмосфера, гарне ставлення до дітей. У мене троє дітей і я дозволяю двом старшим брати найменшу і самостійно йти до центру, бо я знаю, що все буде добре, - розповідає Оксана Горошко.

 

Про більш докладний план роботи Молодіжного центру ГО «Нове покоління» можна буде дізнатись зі сторінки організації у фейсбук - https://www.facebook.com/NGYouthorg/?__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARBq26c4QoK3ENUdchZLN5Uopx1zEs11Z364qwwL-0nxEPDF8HGCQFUZlm_k-2SiQPqo1N3eqEzbTada

 Підготувала Оксана Войчишина

Фото Оксани Войчишиної та Володимира Ковтуновича

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges