komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Ефективність влади: депутатські запити, які не виконуються роками у Знам’янці

2.11.2019

Під час сесійних засідань у залі Знам’янської міської ради першими завжди лунають депутатські запити. Доволі часто обранцям громади доводиться по два, три, п’ять разів порушувати з трибуни одні і ті ж питання. І доки у Знам’янці звітують про те, що десь ремонтується дах чи стелиться асфальт, роками нічого не робиться в центрі міста, по вулиці Грушевського. Про це вкотре у конкретній проблематиці говорила під час чергової сесії (26 грудня) депутатка Світлана Філіпова. 

Перше на чому наголосила доповідачка – це антисанітарний стан підвального приміщення будинку по вул. Грушевсього, 22. Біля будинку сморід, бо у самому приміщенні підвалу, зокрема каналізаційних мереж, де постійно волого і вода. Депутатка висловила прохання зробити комісійне обстеження і почати ремонт підвалу у будинку по вул. Грушевсього, 22.

Також вже вп’яте, зі слів Світлани Філіпової вона звертається із запитом про бажане асфальтування прибудинкової території біля будинку Грушевського, 20. Ще з 2016 року мешканці будинку шукають надію у коридорах влади – досі рішення не було. На подвір’ї того ж будинку багато років застарів спортивний майданчик, він потребує не просто ремонту, а осучаснення.

Під час формування бюджету на 2020 рік є нагода включити всі згадані об’єкти до плану робіт комунальної сфери.

 

Під час розгляду багатьох інших питань сесії неодноразово з уст депутатів, зокрема Наталії Тишкевич, Нелі Данасієнко та Наталії Тесленко наголошувалось на тому, що у місті немає чіткого календарного плану виконання робіт, а тому звітність виконання перевірити важко. А ще цікавою лишається ситуація, щодо якості виконання робіт, хто і як контролює чи надає гарантії і на який термін у тих чи інших асфальтуваннях, ремонтах дахів тощо?  

За матеріалами засідання сесії

 

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges