komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Допомога по безробіттю дистанційно: зразки заяв та покрокова інструкція дій

6.04.2020

Із 31 березня 2020 року відповідно до постанови Кабінету Міністрів України МУ 29 березня 2020 року № 244 «Про внесення змін до Порядку реєстрації, перереєстрації безробітних та ведення обліку осіб, які шукають роботу», на період карантину, встановлені нові умови реєстрації, перереєстрації безробітних, надання статусу безробітного та призначення допомоги по безробіттю. 

Для реєстрації незайняті громадяни подають до центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості заяви за наступними формами.

Кіровоградський обласний центр зайнятості надає форми таких заяв:

заява про призначення/поновлення виплати допомоги по безробіттю;

заява про надання/поновлення статусу безробітного.

У період карантину повідомити службу зайнятості про свій намір зареєструватись як безробітний можна двома із способів:

направити скановані копії документів: паспорта, реєстраційного номера облікової картки платника податків, документа про освіту, трудової книжки, заяви про надання/поновлення статусу безробітного та призначення/поновлення виплати допомоги по безробіттю, – на електронну адресу центру зайнятості/філії, який знаходиться територіально за вашим місцем перебування;

особисто надати ксерокопії вищезазначених документів, завірених особистим підписом, та заяву до центру зайнятості/філії через скриньку, розташовану перед центром зайнятості.

Для узгодження всіх подальших дій безробітного необхідно вказати діючий номер мобільного або домашнього телефону. Після отримання документів одним із вищеперелічених способів, фахівець центру зайнятості/філії зв'яжеться з вами для підтвердження або уточнення наданої інформації.

На час карантину, не обов'язково відвідувати центр зайнятості безробітним не рідше ніж один раз на 30 календарних днів. Всі дії щодо відвідування центру зайнятості в період карантину, клієнт узгоджує особисто  з фахівцем центру зайнятості засобами телефонного зв’язку.

Проте, після завершення карантину безробітний зобов'язаний протягом 10 робочих днів особисто подати до центру зайнятості весь перелік документів (оригінали), яким вимагають для надання статусу безробітного.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges