komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Захисник Батьківщини: у Знам’янці безробітним розповіли про почесну професію військового

16.10.2020

З нагоди Дня захисника України у Знам’янській міськрайонній філії обласного центру зайнятості відбувся семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України. До його проведення долучився професійний військовий – Юрій Пісчурніков, який несе службу у військовій частині А1736, 57-ї окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Кості Гордієнка (м. Нова Каховка).

Фахівчиня з профорієнтації міськрайонної філії Наталія Бондаренко розповіла присутнім, що проходження військової служби за контрактом дає можливість бути не тільки працевлаштованим, але й гарантовано отримувати гідну заробітну плату та інші соціальні гарантії.

Юрій Пісчурніков розповів учасникам заходу про види контрактів та терміни їх укладання, категорії громадян, які можуть прийматися на військову службу за контрактом у Збройних Силах України, вимоги до них. Також про права та державні гарантії військовослужбовцям, грошове, речове та матеріальне забезпечення.

Обговорили тему соціально-правового захисту військовослужбовців та членів їх сімей, можливість отримання житла тощо. Віськовослужбовець наголосив також, що особи, які проходять військову службу за контрактом, можуть отримувати виплати за піднайом житла, мають право безкоштовно отримати вищу освіту та право на призначення пенсії незалежно від віку за вислугою років.

«Приємно відзначити, що учасників заходу цікавлять не тільки соціальні переваги служби в Збройних Силах України: вони визнають, що військова служба залишається почесною місією, і захист Вітчизни, її цілісності та суверенітету це не тільки конституційний обов’язок, а й справа честі кожного громадянина України», говорить Юрій Пісчурніков.

Джерело: https://kid.dcz.gov.ua/


Читайте також: Коронавірус на Кіровоградщині: 28 людей захворіло, 13 одужало

Кіровоградщина долучиться до акції «Озеленення України»

Президент підписав указ про передачу сільгоспземель з державної до комунальної власності

Слідкуйте за нашими новинами у Facebook та на каналі YouTube

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges