komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Україна цього року експортує яблука до 65 країн

5.12.2021

За 9 місяців 2021 року з України було експортовано більше ніж 10 тисяч тонн яблук до 65 країн світу, проте невдовзі кількість країн може значно розширитися. Про це повідомила Голова Держпродспоживслужби Владислава Магалецька під час конференції «Овочі та фрукти України-2021». 

«Робота над відкриттям нових ринків потребує постійних та системних зусиль багатьох державних установ та бізнесу. Це один із важливих напрямів нашої роботи», - зазначила Владислава Магалецька.

За період 2020-2021 року найбільш потужній експорт українських яблук спостерігався до таких країн, як: Білорусь, Об'єднані Арабські Емірати, Австрія, Молдова, Саудівська Аравія, Швеція, Оман, Малайзія, Казахстан, Греція, Кувейт, Туреччина та Мавританія.

За словами Голови Держпродспоживслужби, сьогодні триває робота над відкриттям ринків В'єтнаму, КНР, Єгипту, Індії та Ізраїлю для українських виробників яблук.

https://www.kmu.gov.ua/

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges