komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

ТОП-3 крутезні смартфони 2022 року

29.06.2022

  Ринок телефонії активно розвивається та примножується, даючи світу дедалі більше сучасних та багатофункціональних смартфонів. Поточний рік не став виключенням, і хоча зараз тільки екватор 2022 року, вже можна сміливо виокремити трійку супер класних девайсів, які можна серйозно розглядати в якості покупки.

Не будемо затягувати інтригу – це iphone se 2022 64, Xiaomi Redmi Note 11s та Samsung Galaxy A53. Спішимо одразу ж зауважити, що ми виокремили саме ці моделі, оскільки маємо певний досвід їх використання, якого більш ніж достатньо для того, аби говорити, що ці девайси – просто топчик.

iPhone SE 2022 третього покоління

Цей красень зачаровує з першого погляду та доторку. Апарат отримав класичний «айфонівський» дизайн з кнопкою TouchID, що, безперечно, припаде до смаку поціновувачам класики, а також тим, кого так звана моноброва, відверто кажучи, не вразила.

 iPhone SE 2022 отримав відносно великий тачскрін на 4.7 дюйма, потужний фірмовий процесор А15 Bionic, а також три версії внутрішнього сховища – 64, 128 та 256 ГБ, тобто можна обрати той варіант, який відповідатиме вашим потребам. А ще бюджетний Айфон доступний в трьох варіантах кольору (білий, чорний, червоний), має топову 12-мегапіксельну камеру з купою всіляких режимів – не гірших ніж на «яблучних» флагманах.

Серед інших «фішок» смартфона:

  • Зручний сканер відбитка пальців;
  • Досить непогана акумуляторна батарея з технологією швидкої зарядки;
  • Захист від пилюки та води за стандартом ІР67;
  • Інтуїтивно зрозуміла операційна система iOS

Xiaomi Redmi Note 11s

 Хітовий бюджетник від відомого китайського бренда, в якому ідеальне співвідношення «ціна - якість». Гаджет приваблює великим і чітким екраном з діагоналлю 6.43 дюйма, продуктивним восьмиядерним чипсетом MediaTek Helio G96, який, до речі, має рідинне охолодження.

На борту телефона – 4 камери, зокрема, одна з яких на цілих 108 Мп. Тобто можна розраховувати на максимально якісні та деталізовані знімки. Ще один величезний плюс Redmi Note 11s -  потужна АКБ ємністю 5000 мА/г, доповнена технологією швидкого заряджання.

 Samsung Galaxy A53

Корейський технологічний гігант частенько радує прихильників бренду класними та функціональними розумними телефонами, одним з яких є Galaxy A53. В розпорядженні моделі – 6.5-дюймовий дисплей, процесор Samsung Exynos 1280, непогана камера з чотирма матрицями, головна з яких має 64 Мп. Фронталка отримала матрицю на 32 Мп, відтак селфі тут пречудові.

А ще пристрій має акумулятор на 5000 мА/г, підтримує карту пам’яті до 1 Тбайт, працює на базі Android 12.

 Якщо ви якраз розмірковуєте над покупкою новенького смартфона, обов’язково зверніть увагу на згадані вище моделі – це достойні пристрої, які мають прекрасні технічні характеристики та відмінні експлуатаційні властивості.

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges