komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

СЬОГОДНІ

Події

«Чарівна Знам’янка” – збірка казок авторства малих знам’янчан

В усі часи книга супроводжувала людину. Книги, як і люди, живуть своїм життям і мають свою долю. Скромно або шумно відзначають їх появу на світ. Одні з них продовжують своє довге життя, обласкані людською увагою, інші - гають час на книжковій полиці. Саме в Міжнародний день дарування книг, під час проведення літературно-казкового балу «На балу у Попелюшки», який вперше проходив у нашому місті, відбулася презентація дитячої збірки казок «Чарівна Знам’янка”, авторами яких стали  найменші жителі нашого міста. 

Ініціатором створення такої дитячої книги став  Знам’янський осередок ВМГО «ФРІ», голова якого - Крістіна Зайченко. Доречі, на Балу Крістіна виступала в ролі Королеви. «Доля у цієї книги буде тим цікава, бо в ній зібрані всі мрії дітей нашого міста, які обов'язково збудуться. І якщо уважно прочитати казки, які зібрані у дитячій збірці, то читач відмітить, що мрія одного із авторів уже  здійснилася», - сказала, звертаючись до присутніх на заході  ведуча.  Так, саме 14 лютого, у День всіх закоханих, відбувся такий прекрасний, казковий і загадковий бал, на якому Принц обрав свою Попелюшку. Спонсором цього проекту став директор Вагонкомплектсервісу Юрій Гребенюк. У збірці представлені 35 казок, у кожної із яких є своя мрія. Також у ній проілюстровані малюнки авторів та їх фото. Саме ця книга може стати гарним подарунком для всіх дітей нашого міста та знайде своїх прихильників. 

«Я впевнена, що ці казки подарують читачеві позитивні емоції», - наголошує Крістіна, даруючи один із друкованих примірників збірки першому заступнику міського голови Валентині Загородній під час балу. Також як і було обіцяно організаторами, подарунки отримали всі автори дитячої збірки казок «Чарівна Знам’янка».

  • Крістіна, а якого віку автори казок? І яка подальша доля книги?
  • Авторами казок стали учні 1-10 класів Знам’янських шкіл. У них діти висловили своє бачення нашого міста у чарівному, казковому світі, також розповіли про свої мрії. Ми плануємо надрукувати примірники збірки і подарувати їх нашим міським бібліотекам, щоб усі діти Знам’янки мали можливість прочитати цю чудову книгу.

Підготувала Наталія Хандусенко

 

 

 

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено

Грошi

Керівника училища підозрюють у розтраті бюджетних коштів

27.03.2024

Йдеться про  безпідставне зарахування до  навчального закладу студентів та  виплату їм стипендії.

Прокурори Кропивницької окружної прокуратури повідомили про підозру директору Центральноукраїнського вищого професійного училища за фактом розтрати чужого майна, вчинене у особливо великих розмірах (ч.5 ст.191 КК України).

Читати далі

Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges