komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

СЬОГОДНІ

Війна

Знам’янські волонтери відправили 126 кг допомоги в зону АТО

Вчора, 6 лютого, ГО «Знам’янське об’єнання «Майдан» відправили «Новою поштою» чергові посилки в зону бойових дій на сході країни, загальною вагою 126 кг. Зібрана допомога була направлена для підтримки знам’янських захисників в трьох напрямках: Широкіне, Бахмут, але з пунктом призначення Авдіївка, та Сартана. У кожній із посилок лежав жовто-блакитний прапор із надписом: «Знам’янка. Віримо. Любимо. Чекаємо з перемогою.»

Під селом Широкіне знаходиться наш земляк, козацький отаман, Віктор Мазуренко. На підтримку йому та його побратимів відправили маскувальну сітку, яку виготовив переселенець із Луганщини, пан Василь. Ця сітка за рахунком вже 10. Ліки проти застуди та корисний трав’яний час. Теплі рукавички, шкарпетки. Смачну домашню випічку. І, звичайно, купу листів підтримки.

Під Авдіївкою, у 72-ій бригаді, служить знам’янчанин Олексій, який звернувся до наших волонтерів з проханням допомогти їхнім двом дівчатам, з якими разом воюють: купити вставки у берци. Крім цього, волонтери для захисниць придбали шкарпетки, у подарунок дві іграшки та косметику – справжня жіноча потреба, шоколадні цукерки, теплі светри. Тобто з 12 пакунків, 3  призначались для дівчаток. Повідомлення з проханням допомогти прекрасній частині бойового колективу було дуже зворушливим і мало приблизно такий зміст: «Ви краще нам не висилайте, але вишліть нашим дівчаткам, у них ніжки мерзнуть, а нам більше не має до кого звернутися.» 

Третя посилка була відправлена на Сартану, де знаходяться 12 наших земляків з Богданівської військової частини. У ній знаходились теж теплі речі, шкарпетки та рукавички, різні смаколики та ліки.

Багато речей були куплені саме завдяки коштам із скриньок допомоги бійцям в зоні АТО. Наприклад, придбали ящик локшини «Мівіна», бо через нескінченні бої, у хлопців не має часу для приготування їжі. Також передали крупу швидкого приготування, яку надав Юрій Гребенюк, сушку з яблук та каву «3 в 1». Марія Полєжай та Надія Посунько пошили подушки-валики із старих подушок, які зносили до волонтерського центру люди. Анжела Браїм традиційно зв’язала шкарпетки. В усіх трьох посилках були відправлені по 100 штук шприців.

Випічка для наших захисників загальними зусиллями

Волонтер з с. Богданівка, Василь Чередниченко, привіз мішок борошна на випічку.  Світлана Свірбій поділилася домашньою консервацією, ковдрами, а також  капустою та гарбузом, які потім пішли на начинку для пиріжків, які спекли Світлана Іваненко, Лариса Лук’яненко, Катерина Задерієнко, Оксана Гуреєва та пані Віра.

Окрему подяку волонтери «Майдану» висловлюють вихованцям Знам’янської школи-інтернат, які не дивлячись на свої вади, виготовили  бійцям чудові святкові поробки, листівки та серця, до Дня Св. Валентина.

Волонтери «Майдану» отримали замовлення від захисників з Широкіне на виготовлення маскувальних халатів. Юлія Гола принесла рулон білої тканини, а Людмила Турлюн буде займатися саме шиттям халатів.

Наталія Хандусенко

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено

Грошi

Керівника училища підозрюють у розтраті бюджетних коштів

27.03.2024

Йдеться про  безпідставне зарахування до  навчального закладу студентів та  виплату їм стипендії.

Прокурори Кропивницької окружної прокуратури повідомили про підозру директору Центральноукраїнського вищого професійного училища за фактом розтрати чужого майна, вчинене у особливо великих розмірах (ч.5 ст.191 КК України).

Читати далі

Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges