komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

СЬОГОДНІ

Новини країни

На Кіровоградщині розпочинається приписка юнаків

15.01.2017

З 15 січня по березень 2018 року на Кіровоградщині буде проводитись приписка юнаків 2001 року народження до призовних дільниць. У поточному році в області підлягає приписці близько 4000 осіб.

Приписка громадян України чоловічої статі до призовних дільниць проводиться з метою взяття їх на військовий облік, визначення наявних призовних ресурсів, ступеня придатності до військової служби, встановлення освітнього рівня, здобутої спеціальності або професії, рівня фізичної підготовки та вивчення особистих якостей. 
Для приписки до призовної дільниці юнакам визначеної категорії необхідно особисто з’явитися до районного (міського) військового комісаріату за місцем постійного або тимчасового проживання, згідно затверджених і доведених до відповідальних осіб графіків, та подати необхідні документи.

Після проходження усіх необхідних заходів громадянам України, приписаним до призовних дільниць, видаються посвідчення про приписку і роз'яснюються права та обов'язки, правила військового обліку та відповідальність за їх порушення.
Не підлягають приписці до призовних дільниць громадяни України, які відбувають покарання в установах виконання покарань або до яких застосовано примусові заходи медичного характеру.

Більш детальну інформацію з питань приписки можна отримати у військових комісаріатах за місцем проживання.

Кіровоградський обласний військовий комісаріат

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено

Грошi

Керівника училища підозрюють у розтраті бюджетних коштів

27.03.2024

Йдеться про  безпідставне зарахування до  навчального закладу студентів та  виплату їм стипендії.

Прокурори Кропивницької окружної прокуратури повідомили про підозру директору Центральноукраїнського вищого професійного училища за фактом розтрати чужого майна, вчинене у особливо великих розмірах (ч.5 ст.191 КК України).

Читати далі

Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges