komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

СЬОГОДНІ

Новини країни

Почалася реєстрація шкіл для участі в проекті пришкільних мовних таборів GoCamp

16.01.2018

15 січня 2018 року почалася реєстрація шкіл для участі в проекті пришкільних мовних таборів GoCamp, які влітку 2018-го працюватимуть у населених пунктах по всій Україні.

До 15 лютого 2018 року школи можуть заповнити анкету на сайті ініціативи (за посиланням: https://gocamps.com.ua/ua/school) та подати мотиваційну роботу. Школа обирається лише за двома критеріями: мотивація, яку заклад продемонструє в креативному завданні, та якість заповненої анкети. Оцінка анкет здійснюватиметься до 1 березня 2018 року командою ініціативи GoGlobal.

850 шкіл-учасників проекту, що пройдуть відбір, гарантовано отримають безкоштовні тренінги для вчителів та методичні матеріали для проведення табору. В залежності від кількості волонтерів, що приїдуть в Україну навчати школярів, буде визначено кількість закладів, на базі яких діятимуть табори за участі волонтерів.

У 2017 році 888 шкіл з усієї України заповнили анкети на участь у програмі GoCamp, серед яких за результатами мотиваційної роботи було відібрано 600. При цьому понад 350 шкіл змогли залучити до проведення табору іноземних волонтерів.

GoCamp – це інноваційний формат табору з поглибленим вивченням іноземних мов. Протягом трьох тижнів діти зможуть узяти участь у реалізації проектів та завдань у межах чотирьох напрямків: STEAM (наука, технологія, інженерія, мистецтво та математика), громадянська освіта, профорієнтація, спорт та здоров’я.

Джерело: https://www.kmu.gov.ua

 

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено

Грошi

Керівника училища підозрюють у розтраті бюджетних коштів

27.03.2024

Йдеться про  безпідставне зарахування до  навчального закладу студентів та  виплату їм стипендії.

Прокурори Кропивницької окружної прокуратури повідомили про підозру директору Центральноукраїнського вищого професійного училища за фактом розтрати чужого майна, вчинене у особливо великих розмірах (ч.5 ст.191 КК України).

Читати далі

Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges