komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

СЬОГОДНІ

Новини країни

Підвищення розміру щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам

18.01.2018

17 січня на своєму засіданні  Уряд прийняв постанову Кабінету Міністрів України „Про внесення змін до пункту 3 Порядку надання щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг”, якою підвищується розмір щомісячної адресної допомоги  для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг, дітям, особам, які отримують пенсії, та її граничного розміру, що виплачується на сім’ю.

Представляючи проект постанови Міністр соціальної політики Андрій Рева зазначив, що документ розроблений на виконання окремого доручення Прем’єр-міністра України про необхідність посилення соціального захисту внутрішньо переміщених осіб.

“Зазначеною постановою підвищується розмір грошової допомоги особам, які отримують пенсії, та сім’ям у складі яких є діти (на кожну дитину) до 1 000 гривень на місяць. Також, для усіх без винятку сімей вимушених переселенців збільшується граничний розмір загальної суми грошової допомоги до 3 000 гривень на місяць, та до 5 000 гривень для багатодітних сімей”, - заявив Андрій Рева.

Разом з тим, за словами Міністра, наразі готується проект змін до Положення про порядок призначення субсидій, яким спрощується доступ внутрішньо переміщених осіб до їх отримання. Таким чином, субсидії призначатимуться на підставі декларування ними повного складу сім’ї, тобто, без необхідності реєстрації та без договору оренди житлового приміщення.

Джерело: https://www.kmu.gov.ua 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено

Грошi

Керівника училища підозрюють у розтраті бюджетних коштів

27.03.2024

Йдеться про  безпідставне зарахування до  навчального закладу студентів та  виплату їм стипендії.

Прокурори Кропивницької окружної прокуратури повідомили про підозру директору Центральноукраїнського вищого професійного училища за фактом розтрати чужого майна, вчинене у особливо великих розмірах (ч.5 ст.191 КК України).

Читати далі

Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges