komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

СЬОГОДНІ

Новини країни

МЕДИЧНІ ЗАКЛАДИ ОБЛАСТІ ЗА 2017 РІК ВИТРАТИЛИ ЧЕРЕЗ PROZORRO БІЛЬШЕ ПІВМІЛЬЯРДА ГРИВЕНЬ

20.01.2018

За 2017 рік 88 закладів охорони здоров’я області оголосили 4 255 процедур у ProZorro очікуваною вартістю понад 800 млн. грн.


 - Успішно завершено 3 715, тож показник ефективності використання системи дорівнює 87,3%. Фактично з використанням ProZorro лікарні витратили майже 520 млн. грн. Економія склала 24 млн. 54 тис. (4%). Із завершених процедур 790 – конкурентні, в той час як, 2925 (майже 79%) – неконкурентні. Допорогові закупівлі склали лише 4,5% від всіх процедур, проте по відношенню до очікуваної вартості закладами зекономлено 3 155 774 (17%). 57% усіх коштів були витрачені поза тендерами, внаслідок прямих договорів або в порядку переговорів. Серед завершених процедур 32% - 1188 - щодо закупівлі медичного обладнання, фармацевтичної продукції та засобів особистої гігієни, внаслідок яких укладено договорів на близько 144,5 млн. грн., - аналізує керівник відділу аналітики та адвокації Кіровоградського обласного відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» Аліна Логінова.


За результатами річного моніторингу, Кіровоградська обласна лікарня – лідер з придбання на найбільшу і найменшу суми в ProZorro. Так, лікарня провела тендер, внаслідок якого було укладено договір на найбільшу суму на закупівлю апаратури для підтримування фізіологічних функцій організму (витратних матеріалів для проведення процедур гемодіафільтрації). Переможцем стало ТОВ «Ренарт», а сума договору склала 18 791 431,22 грн. Звіт про закупівлю з найменшою сумою також опублікувала Кіровоградська обласна лікарня щодо закупівлі пасти для миття рук за 11,94 грн.

http://lzv.kr.ua/

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено

Грошi

Керівника училища підозрюють у розтраті бюджетних коштів

27.03.2024

Йдеться про  безпідставне зарахування до  навчального закладу студентів та  виплату їм стипендії.

Прокурори Кропивницької окружної прокуратури повідомили про підозру директору Центральноукраїнського вищого професійного училища за фактом розтрати чужого майна, вчинене у особливо великих розмірах (ч.5 ст.191 КК України).

Читати далі

Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges