komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

СЬОГОДНІ

Події

Вирішення земельних питань протягом 2017 року

29.03.2018

Всього   в місті Знам’янка налічується 10315 власників землі та землекористувачів. У 2017 році  проведено земельні торги з продажу права оренди на 2 земельні ділянки: в бюджет міста надійшло 40489,0 грн. Від орендної плати за землю надійшло 4017,038 тис. грн., від земельного податку надійшло 5766,882 тис.грн.

З метою проведення робіт з встановлення меж міста Знам’янка Знам`янською  міською  радою  неодноразово  порушувалось  перед  суміжними  сільськими  радами  питання   про  погодження  меж  міста  і  прилеглих сільських  рад. На даний час затверджено генеральний план міста, виготовлено проект землеустрою щодо встановлення меж м. Знам’янка, триває погодження меж суміжними землекористувачами, районною та обласною радами. Сільські ради (Дмитрівська та Петрівська) неодноразово відмовляють в погодженні меж, як суміжні землекористувачі.

У 2017 році виділено коштів у розмірі 30,0 тис. грн.  на інвентаризацію  земель закладів освіти, адмінбудівель терцентру та виконавчого комітету міської ради. Документацію виготовлено, яка на даний час знаходиться на погодженні суміжних землекористувачів. На карту міста М 1: 2000  вноситьсяі нформація про оформлення права власності та права користування земельними ділянками.

Начальником та спеціалістами земельного відділу проводився прийом громадян та представників юридичних осіб з питань земельних та орендних відносин. На  особистому прийомі громадян надано 847 роз’яснень чинного законодавствата  958 консультацій  з приводу оформлення документів на земельні ділянки.  

Підготовлено за матеріалом «Звіт міського голови, виконавчого комітету та виконавчих органів Знам’янської міської ради за 2017 рік».

Наталка Хандусенко

 

 

 

 

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено

Грошi

Керівника училища підозрюють у розтраті бюджетних коштів

27.03.2024

Йдеться про  безпідставне зарахування до  навчального закладу студентів та  виплату їм стипендії.

Прокурори Кропивницької окружної прокуратури повідомили про підозру директору Центральноукраїнського вищого професійного училища за фактом розтрати чужого майна, вчинене у особливо великих розмірах (ч.5 ст.191 КК України).

Читати далі

Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges