komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

СЬОГОДНІ

Новини країни

В УКРАЇНІ ПОЧНУТЬ ЩЕ 6 ПРОЕКТІВ ЗА ПРОГРАМОЮ ЄС ERASMUS+, ДО ЯКИХ ДОЛУЧАТЬСЯ 26 УНІВЕРСИТЕТІВ ТА МОН

30.08.2018

З жовтня 2018 року до січня 2019-го в Україні почнуть реалізовувати  6 проектів-переможців європейської програми Erasmus+: Розвиток потенціалу вищої освіти. Серед виконавців проектів - Міністерство освіти і науки України, 26 вишів, 3 громадські організації та 2 підприємства.

Проекти українських дослідників зосереджені на модернізації освітніх програм у сфері інженерії для транспортних послуг, магістерських програмах для майбутніх суддів, прокурорів чи слідчих, журналістиці, розвитку компетентностей тощо.

Деякі учасники від України реалізовуватимуть кілька проектів за цим напрямом одночасно. Наприклад, Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича є одним із партнерів у 3 проектах. Міністерство освіти і науки України, Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Сумський державний університет та Львівський національний університет імені Івана Франка - у 2 проектах.

До проектних команд також входять партнери з 20 країн світу - Австрії, Хорватії, Чехії, Фінляндії, Франції, Німеччини, Ірландії, Латвії та Литви, Нідерландів, Іспанії, Великобританії, Швеції та Румунії та інших.

Загалом у програмі перемогу одержали 147 проектів. Загальна сума гранту проектів складає понад 15 млн євро.

https://mon.gov.ua/ua/

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено

Грошi

Керівника училища підозрюють у розтраті бюджетних коштів

27.03.2024

Йдеться про  безпідставне зарахування до  навчального закладу студентів та  виплату їм стипендії.

Прокурори Кропивницької окружної прокуратури повідомили про підозру директору Центральноукраїнського вищого професійного училища за фактом розтрати чужого майна, вчинене у особливо великих розмірах (ч.5 ст.191 КК України).

Читати далі

Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges