komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

СЬОГОДНІ

Новини країни

СКАСОВАНО ЧАСОВІ ОБМЕЖЕННЯ ДЕМОНСТРУВАННЯ ФІЛЬМІВ З ІНДЕКСОМ "18"

 

7.10.2018

3 жовтня Кабінет Міністрів України ухвалив рішення щодо скасування часових обмежень демонстрування фільмів з індексом «18», що в свою чергу,  сприятиме урізноманітненню вечірніх сеансів у кінотеатрах та запровадженню прогресивного зарубіжногокінодемонстраційного досвіду в Україні. Це рішення Уряду розроблене Міністерством культури України, Державним агентством України з питань кіно відповідно до пропозиції громадської спілки «Союз кінотеатрів України» щодо удосконалення законодавства в галузі кінопрокату України.

Ухвалене Урядом рішення вносить відповідні зміни до Положення про державне посвідчення на право розповсюдження і демонстрування фільмів, згідно з яким демонстрування фільмів кіновидовищними закладами з індексом «18» можливе з 18 до 6 години і забороняється особам віком до 18 років. Існуюче подвійне регулювання одного і того ж аспекту кінодемонстрування призводило до надмірного обмеження доступу глядача до фільмів (в тому числі українського виробництва) з означеним вище індексом. Недопущення осіб віком до 18 років на перегляд фільмів з індексом «18» має контролюватися суб’єктами підприємницької діяльності – кінодемонстраторами, а не обмеженням часу показу фільмів.

Очікується, що зняття подвійного регулювання одного і того ж аспектукінодемонстрування матиме позитивний вплив на ринкове середовище, надасть можливість глядачам переглядати фільми з означеним вище індексом у будь-який час доби, що призведе до формування сталої тенденції урізноманітнення кінотеатральногодозвілля поціновувачів національного та іноземного кінопродукту.

http://mincult.kmu.gov.ua/

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено

Грошi

Керівника училища підозрюють у розтраті бюджетних коштів

27.03.2024

Йдеться про  безпідставне зарахування до  навчального закладу студентів та  виплату їм стипендії.

Прокурори Кропивницької окружної прокуратури повідомили про підозру директору Центральноукраїнського вищого професійного училища за фактом розтрати чужого майна, вчинене у особливо великих розмірах (ч.5 ст.191 КК України).

Читати далі

Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges