komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

На Кіровоградщині споживачам повернуто більше 160 тисяч гривень за неякісні товари та послуги

6.06.2020

Протягом І півріччя 2020 року фахівці управління захисту споживачів Держпродспоживслужби Кіровоградщини перевірили дотримання вимог законодавства про захист прав споживачів у 56 суб’єктів господарювання. Під час заходів державного нагляду (контролю) в частини суб’єктів виявлено порушення.

На предмет безпечності перевірено непродовольчу продукцію на 202 095 грн, з яких забраковано - на суму 57 577 грн. За результатами заходів суб’єктам господарювання надано приписи щодо усунення виявлених порушень.

За вказаний період фахівці управління захисту споживачів здійснили 54 позапланових перевірки за зверненнями громадян, найбільше з яких стосувалося якості непродовольчої продукції та надання послуг. Результати перевірок показали порушення у 15 суб’єктів господарювання. Внаслідок розгляду звернень спеціалістами управління захисту споживачів громадянам повернуто кошти за неякісні товари або послуги на загальну суму 69 363 грн.

До того ж проводиться особистий прийом громадян спеціалістами у сфері захисту прав споживачів. Так за півроку під час особистого прийому було вирішено питання щодо задоволення вимог споживачів та повернуто кошти на суму 94 615 грн. Загальна сума повернутих суб’єктами господарювання коштів унаслідок розгляду заяв та скарг громадян становить 163 978 грн.

Джерело: http://kr.consumer.gov.ua


Читайте також: На Знам’янщині роботодавці потребують 9 водіїв

Ціна на газ у серпні для населення зросте

Президент підписав закон, який скасовує обов'язкову книгу обліку доходів для ФОПів

Слідкуйте за нашими новинами у Facebook  та на каналі YouTube

 

 

 

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges