komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Новини країни

Канада інвестує у будівництво сонячних електростанцій в Україні

10.10.2017

Енергетична компанія TIU-Канада планує вкласти 94 млн. євро у будівництво п'яти сонячних електростанцій в Україні. Ця компанія стала першим іноземним інвестором в Україну в рамках дії Угоди про зону вільної торгівлі з Канадою, передає Укрінформ

«TIU-Канада стає першим інвестором в Україну, яка користується правилами Угоди про зону вільної торгівлі з Канадою. Влітку цього року компанія почала будівництво сонячної електростанції вартістю 10 мільйонів євро в Нікополі, Дніпропетровської області. Станція на 10 МВт буде постачати електроенергію місцевим жителям та підприємствам», – йдеться в повідомленні компанії.

За словами директор українського представництва TIU-Канада Валентини Белякової, в Україні тарифи на відновлювану енергетику одні з найкращих в Європі.

«Тариф на постачання електроенергії в мережу діє до 1 січня 2030 року і підтримує прямі іноземні інвестиції в Україну. Це добре для енергетичної незалежності України, а також для економічного зростання», – сказала Белякова.

Також повідомляється, що навесні 2018 року TIU має почати будівництво ще чотирьох об'єктів – трьох в Миколаївській області та одного в Херсонській.

https://mind.ua

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges