komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Новини країни

"Укрпошта" буде і поштою, і банком, і магазином

"Укрпошта" буде змінювати формати відділень і надаватиме ширший спектр послуг. Про це заявив виконуючий обов’язки гендиректора держпідприємства Ігор Смілянський в інтерв’ю Укрінформу.

"Ми зробили головний акцент на розвиток логістичних послуг - активно співпрацюємо з підприємцями з сегменту електронної комерції і розвиваємо фінансові послуги. Враховуючи тенденції ринку також будемо міняти формат відділень", - повідомив Ігор Смілянський. "Це повинен бути і банк, і пошта, і роздрібний магазин. Іншими словами: фінансово-логістичний оператор, який зможе забезпечити на високому рівні базові потреби населення. Звичайно, формат цих відділень залежатиме від розмірів населеного пункту, його віддаленості", - розповів він.

"Укрпошта" працює над покращенням якості роботи з клієнтами: продовжено графік роботи для більш як 1600 відділень - частина працюватиме до 20:00, частина - до 21:00, а в Києві і великих обласних центрах збільшили кількість відділень, які працюють цілодобово. Також перевели на режим роботи без обідніх перерв.

Керівництво намагається на законодавчому рівні добитися для Укрпошти права здійснювати фінансові операції. "Закон нині на розгляді у Верховній Раді. У ньому ми пропонуємо надати Укрпошті право мати базові фінансові рахунки, ощадні рахунки і картки. Це все. Багато хто боїться, що ми почнемо видавати кредити. Цього не буде", - заявив Ігор Смілянський.

Джерело: http://www.epravda.com.ua

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges