komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Новина дня

В Україні з’явився мобільний додаток "Енергетика онлайн"

23.02.2019

В Україні з’явився мобільний додаток "Енергетика онлайн", який розроблено Нацкомісією регулювання енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП). За допомогою нового мобільного застосування можна перевірити, за яким тарифом обслуговується споживач, перевірити правильність нарахованих сум, а також є можливість подати скаргу на постачальника послуг і оцінити якість обслуговування. 

Очікується, що дуже затребуваним у споживачів буде розділ "Енергосправка", де будуть наведені відповіді на найчастіші запитання до постачальника послуг: як перевірити якість газу, як встановити лічильник і який вибрати, хто повинен перевіряти показання лічильників.

У НКРЕКП пояснили, щоб поскаржитися на неправильно нараховані суми в платіжках, створений розділ "Перевірити платіжку і подати скаргу". Важливо знати, що тільки зареєстрований користувач може перевірити коректність нарахованої суми і оперативно вказати на помилку.

Якщо ж претензії стосуються наданих послуг неналежної якості, то слід вибрати розділ "Подати заяву на компенсацію". Скаргу можна відправити як на компанії газової сфери, так і на постачальників електроенергії. А поскаржитися на посадових осіб пропонується через розділ "Повідомити про зловживання".

Мобільний додаток «Енергетика Онлайн» вже можна завантажити на Android-смартфони з магазину Google Play (посилання на завантаження EnergyOnline), версія для iOS-пристроїв буде доступна для завантаження в березні поточного року.

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges