komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

У ЗНАМ’ЯНЦІ ЗНІМАЛИ КІНО

04.05.2017

Днями у нашому місті пройшли зйомки кінофільму «Стрикозунчик».  У кінокартині грали актори-аматори (10 осіб), які є мешканцями нашого міста.

Детальніше про зйомки розповідає режисерка Валентина Силіна:


«Фільм розповідає про звичайні людські цінності: родину, співчуття, любов дочки до тата. За сценарієм тато хворіє на серйозну хворобу, а донька за ним доглядає. На допомогу у скрутній ситуації родині приходять сусіди та друзі. Кінокартина показує відчуття дівчинки,  коли мама покинула  сім’ю, а «дорослі» проблеми лягли на її плечі.  Це вже не перший наший фільм на соціальні теми, в основному ми знімаємо картини про війну, людські почуття та філософію людських цінностей»


Фільм знімається  кропивницькою кіностудією «Жайвір-фільм». Фінансують кінокартину самі актори власними коштами, але за словами режисерки:


«Гроші не мають значення, адже ми дуже любимо свою роботу і хочемо донести до людей важливість життя і людини в ньому. Ми вже, як одна велика родина. По праву нашу команду можна назвати від 8  до 80, бо такий вік мають наші актори-аматори.»


Презентація фільму буде згодом у міському Палаці культури. Детальніше про акторський склад та процес знімання наше видання напише після першого показу фільму. Слідкуйте за матеріалами.

Ольга Полякова

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges