komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

У Знам’янці новий очільник залізничної станції

09.06.2018

Наказом № 422 від  7 червня 2017 року   ПАТ «Українська залізниця» регіональна філія  «Одеська залізниця» на посаду начальника станції Знам’янка  призначено Андрія Кимана.

Коротка довідка:

Андрій Киман – мешканець м. Олександрії.  Закінчив Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ за спеціальністю юрист-правознавець і Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту  за спеціальністю управління процесами перевезень. Навчається в Дніпропетровському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України. Одружений, виховує сина і дочку. У  Знам’янці працює з 2008 року.

Наше видання поспілкувалося з новопризначеним начальником:


«Я приїхав до м. Знам’янки 1 квітня 2008 року комерційним ревізором з Дніпропетровську,  де починав працювати на найбільшій станції Придніпровської залізниці, Нижньодніпровський  Вузол. У моїх  планах щодо роботи на посаді:  відновлення роботи посту Маневрової вишки. Пост централізації,  який збільшить кількість розібраних на сортувальній гірці вагонів. Щодо призначення, то почуваюся  впевнено та готовий до плідної роботи на даній посаді. Вдячний керівництву залізниці за те, що довірили таку посаду»


Ольга Полякова

 

 

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges