komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Візит прем’єр-міністра  України Володимира Гройсмана: інспекція дороги М-04 Знам’янка-Луганськ-Ізварине

20.06.2017

Сьогодні на Кіровоградщину з робочим візитом приїхав прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, який оглянув ділянку дороги Знамянка-Луганськ-Ізварине. 

За інформацією Кіровоградської ОДА, ремонт дороги М-04 Знам’янка-Луганськ-Ізварине був розпочатий у 2016 р. На 1-й ділянці автодороги М-04 роботи завершено на початку червня 2017 р. На двох інших ділянках зазначеної дороги роботи виконуються. Обсяг виконаних робіт по трьох ділянках складає 187 млн.грн.

“У новому році ми вже маємо багато нової техніки, яка працює на дорогах. Цим можна бути задоволеним, але організація робіт, їхня якість потребує чіткого контролю. Зараз Укравтодор розробляє стратегію розвитку українських доріг. Моє завдання в тому, щоб в кожній області був план дій ремонту як місцевих доріг, так і загальнодержавного значення. Щоб відкрито і системно ми підходили до роботи кожен рік. Тоді ситуація змінюватиметься і ми зробимо українські дороги”, – заявив Володимир Гройсман.

 Довідково

Сьогодні, 20 червня у залі засідань міськвиконкому відбулося спільне засідання депутатських комісій. Під час якого йшла мова про те, що на наступну сесію, яка відбудеться 23 червня, винесено проект рішення, де обумовлено співфінансування об'їздної дороги навколо міста Знам'янка з міського бюджету у розмірі - 3 млн.  785 тис.  грн.

Оксана Войчишина

Фото  - Першої електронної

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges