komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

«Вчитель року – 2018»: визначено переможця районного етапу

7.12.2017

Викликом для кожного учителя щодня є новий і новий урок, конкурс «Вчитель року»  - це теж виклик для усіх, хто бажає утвердитись у професії вчителя. Вчора у Знам’янському районі серед чотирьох претендентів, а саме: Тетяна Тараненко – вчитель української мови та літератури філії «Топилянський навчально-виховний комплекс «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І-ІІ ступенів», Олена Волосячик – учитель української мови та літератури філії «Диківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів», Людмила Левченко – вчитель фізики філії «Богданівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів», Анна Іванова – вчитель фізики філії «Топилянський навчально-виховний комплекс «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І-ІІ ступенів» обрали кращу. 

 Районний  етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2018» був проведений на базі опорного навчального закладу «Дмитрівська ЗШ І-ІІІ ступенів імені Т.Г. Шевченка», у номінаціях «Фізика», «Українська мова та література». Перший  (районний) тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2018» складався з таких конкурсних випробувань: самопрезентація, тестування з фахової майстерності, конкурсне випробування «Практична робота».

Учасниками конкурсу були проведені уроки з учнями 6-11 класів опорного навчального закладу «Дмитрівська ЗШ І-ІІІ ступенів імені Т.Г.Шевченка». За підсумками журі визначено переможців районного етапу, яких було нагороджено грамотами, дипломами, подяками відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації та цінними подарунками.

Переможцем районного туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року — 2018» визнано Тетяну Тараненко, вчителя української мови та літератури філії «Топилянський навчально-виховний комплекс «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І-ІІ ступенів».

 Враженнями ділиться переможниця: «Я працюю вчителем 7 років. Все життя – виклик, до школи я пішла, коли мені не було навіть 6 років, у 15 – вже вступила до вузу, зараз у мене двоє діток, які мене дуже змінили… Сьогодні я презентувала урок на тему «Сучасна українська поезія. Іван Малкович «Із янголом на плечі», роздуми поета про долю людини.» Я дуже хотіла, щоб діти лишились небайдужими, побачили особистість поета. Це не просо урок – це погляд на людину. Тільки таке лишає емоційний відгук у душі людини.»

Лауреатами районного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року — 2018» стали: в номінації «Фізика» – Людмила Левченко, вчитель фізики філії «Богданівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів»; в номінації «Українська мова та література» – Оксана Волосячик, учитель української мови та літератури філії «Диківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів».

Олена Волосячик, лауреат конкурсу зауважила: « Участь у цьому конкурсі для мене  – це перший досвід. Щороку програма коригується, ось нещодавно було введено для вивчення есе, і це дуже важливо навчити дітей правильно його писати, висловлювати цікаві думки.»

Оксана Войчишина

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges