komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Чого очікувати українцям в березні?

28.02.2017

Від сьогодні за календарем в Україні починається весна, а це означає очікуються нові зміни. Погода в березні особливо не порадує, зате в українців буде чотири вихідних поспіль, військовим нарешті піднімуть пенсії, а страхові виплати за виробничі травми збільшаться. Пропонуємо вашій увазі головні зміни, яких варто очікувати разом з першим місяцем весни. 

Військовим нарешті піднімуть пенсії

Ураїнським військовим обіцяють підвищити пенсії вже більше двох років, але далі розмов справа все ніяк не зайшла. Так, нещодавно, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман повідомив, як відбуватиметься підвищення пенсій військовим..

Він зазначив, що пенсії в середньому зростуть на 1500 грн, а перерахунок торкнеться 498 тис. військових пенсіонерів. Пенсії перераховуватимуть з 1 січня 2018 року, а вже в березні і квітні люди зможуть отримати оновлені виплати.

Також відомо, що для підвищення виплат виділять більше 7 млрд грн з Пенсійного фонду.

На час свят "Укрзалізниця" запустить 45 додаткових рейсів

До Міжнародного жіночого дня "Укрзалізниця" запустить 45 додаткових рейсів, про це розповідає прес-служба відомства. Нові потяги курсуватимуть за маршрутами Одеса-Київ, Одеса-Львів, Київ-Івано-Франківськ, Київ-Хмельницький, Київ-Херсон, Київ-Львів, Дніпро-Київ, Київ-Львів, Жмеринка-Київ, Хмельницький-Київ.

Зростуть страхові виплати за виробничі травми

Кабінет міністрів України збільшив розмір страхових виплат потерпілим від нещасного випадку на виробництві та від професійних захворювань, які спричинили втрату працездатності. Було встановлено коефіцієнт перерахунку страхових виплат з 1 березня 2018 року в розмірі 1,2, виходячи з фінансових можливостей бюджету Фонду соціального страхування України.

Також буде проведено осучаснення виплат відповідно до зарплати, яка була у людини до ушкодження здоров'я. Для підвищення виплат в бюджеті Фонду соцстрахування на цей рік передбачено 2,1 млрд грн.

Якщо після перерахунку розмір виплати буде менше мінімальної зарплати, встановленої на 1 січня 2017 р., то встановиться новий розмір страхової виплати з урахуванням відсотка втрати працездатності та розміру мінімалки (3 200 грн.)

Потрібно буде перевести годинник на літній час

Останнього тижня березня Україна традиційно переходить на літній час. Так, цієї весни годинник переводитиметься на годину вперед, в ніч з суботи на неділю, а саме 25 березня, о 03:00.

http://www.uarp.org

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges