komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Якість надання послуги перевезень у Знам’янці. Думки пасажирів…

6.03.2018

Доки міська влада на сесіях та засіданнях виконкому вирішує, яким же буде тариф на перевезення у Знам’янці і хто надаватиме ці послуги, пасажири продовжують користуватись послугою. Видання KOMORA.INFO звернулося до них із кількома питаннями: як ви оцінюєте якість надання послуг і чи готові Ви платити за проїзд більше ніж 4 грн?

Відповідає пані Тамара: « Немає  серед пасажирів того, хто б не сказав, що він  проти того, щоб якість перевезень у міському громадському транспорті була кращою. Я щодня користуюсь послугами маршруту №4, і коли я сідаю до автобуса, щоразу думаю, що поки доїду до вокзалу він зламається. І це не перебільшення, автобуси давно потребують заміну. Я була ініціатором звернень на «гарячу лінію» до голови Кіровоградської ОДА щодо того, що буває автобусів немає у різний час. Мені відповіли пізніше на це питання від міської влади – автобуси ламаються і їх немає чим замінити. Автобуси краще їздити не почали. А щодо водіїв – вони можуть всю дорогу говорити мобільним телефоном, а що вже говорити про те, що кондуктор навіть ввечері не завжди оголошує зупинки. Я не один раз з цього приводу робила зауваження, але шкода що наші люди не підтримують один одного і більшість сиділи у автобусі мовчки. У цьому розрізі говорити про підвищення тарифів думаю не варто, навіть якщо воно і правда є економічно обгрунтованим, адже люди хочуть мати якісну послугу хоча б на 4 грн. нині.»

 Свою думку висловлює пані Анна, яка щодня їздить маршрутом №6 : «Я негативно ставлюся до обслуговування в автобусах, я не один раз ставала свідком того, як водії чи кондуктори не тільки були не ввічливими, а дозволяли собі нецензурну лексику на адресу людей. Вартість проїзду – питання риторичне. Автобуси часто брудні, ледь їдуть… Були випадки і не один, коли я з селища не могла поїхати додому, це рейси о 14:00, 14:20, автобусів просто не було. Коли перепитуємо чому? Кажуть поламались автобуси, останній такий випадок о 15:00 з пільговим рейсом.»

 Ми надалі продовжимо опитувати пасажирів знам’янських перевезень, втім ознакою того, що послуги будь-якого перевізника є неякісними не є просто свідчення людей, а скарги, які фіксуються у відділі  економіки  Знам’янського виконкому. Зрозуміло, що не третина і навіть не половина тих, хто маю думку щодо конфліктів чи скарг не доходять написати їх письмово офіційно. Саме тому чи не слід задуматись над цим щоразу, коли Ви потерпаєте від неякісного надання послуг у громадському транспорті?

Оксана Войчишина

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges