komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

ЯКА СИТУАЦІЯ ІЗ ЗАХВОРЮВАННЯМ НА КІР У МІСТІ ТА РАЙОНІ?

5.04.2018

За повідомленням  Кіровоградського обласного лабораторного центру  у Кіровоградській області  «…зареєстровано 38 випадків кору, з них 34 випадки вірусологічно підтверджені. Серед захворілих 19 дітей.  На даному тижні зареєстровано 4 нових випадки кору серед дорослого населення. З них – 3 випадки у м. Кропивницькому та 1 – в  Благовіщенському районі.»

Чи є випадки захворюваності у місті та районі? За повідомленням завідуючої   інфекційним відділенням, лікарки-інфекціоністки  Світлани Тищенко, випадків захворюваності на кір не території Знам’янщини не зареєстровано.

Щодо  вакцинування населення говоримо з головною медичною сестрою Центру  первинної медико-санітарної допомоги  Світланою Лукичовою:


«На сьогодні  у нашому медичному закладі є близько 120 доз бельгійської вакцини від кору. Зараз  забезпечується вакцинування дітей, відповідно до віку.  Доросле населення не вакцинується, оскільки в цьому немає потреби, якщо щеплення було зроблено у відповідний період».


Ольга Полякова

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges