komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Інформаційні ресурси державної служби зайнятості

5.04.2018

Ви потребуєте певної інформації у сфері зайнятості населення чи здійснюєте добір працівників? Скористайтесь Інтернет-ресурсами державної служби зайнятості!Для надання інформаційних та інших послуг громадськості з початку цього року запрацював новий Інтернет-ресурс Державної служби зайнятості «Єдине соціальне середовище зайнятості».

Основні переваги нового сайту – зручний та швидкий пошук вакансій та резюме по всій Україні, електронні кабінети для клієнтів служби зайнятості, можливість подання роботодавцями звітності в режимі онлайн, розширення можливостей самообслуговування громадян шляхом доступу до «Електронної черги», аналітична та статистична інформація про ринок праці. Є можливість пройти профорієнтаційне тестування для визначення своїх здібностей до того чи іншого виду професійної діяльності. А також, доступність до ресурсу не лише з комп'ютера, а й з мобільного телефону.

У відеохостингу YouTube створено канал «Кіровоградська обласна служба зайнятості», на якому, серед іншого, викладені відеорезюме шукачів роботи, презентації навчальних закладів, що здійснюють організацію професійного навчання, у т.ч. безробітних громадян,  роботодавців та відеовакансій.

Сторінки обласного, базових центрів зайнятості та філій створені й у соціальній мережі Facebook. Діє відкрита група «Електронний кадровий клуб Кіровоградського обласного центру зайнятості», де розміщена інформація для роботодавців та працівників кадрових служб.

Завітайте на Інтернет-сторінки державної служби зайнятості.

Джерело: Знам’янський  міськрайонний  центр зайнятості

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges