komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

ВКОТРЕ ПРО ПАЛІННЯ ЛИСТЯ

4.05.2018

Знову і знову при осінній та весняній порі Знам’янка поринає у диму. Розпочинається безкарне паління листя, яке протягом багатьох років – велика проблема міста. Цей рік не став виключенням.

Вкотре члени Громадської ради розглядали згадане питання на своєму засіданні. Одна з членкинь доповіла:


 

  • У квітні вечорами південна частина міста знову перетворилася  на суцільне задимлення. На засіданні восени, коли розглядалося згадане питання, то відповідним спеціалістом з благоустрою Василем Безаєм було озвучено шляхи вирішення: організація додаткового вивозу сміття, формування спеціальної комісії, що матиме повноваження накладати штрафні санкції, широке інформування населення щодо неможливості таких дій, організація рейдів. Проте ситуація не вирішена належним чином, попри винесене рішення Громадською радою.

 


Які наступні дії  представників інститутів громадянського суспільства щодо протидії таким порушенням? Під час засідання говорилося про те, що необхідна організація додаткового вивозу сміття та широке інформування населення про таку можливість. Окрім того, членами громадської ради було вирішено направити представника для виступу під час засідання виконавчого комітету задля відповідного реагування.

Чому люди палять? Говорить одна з мешканок південної частини міста Олена:


 

  • Для мене практично неможливо не спалювати сміття восени та навесні, оскільки  просто немає куди його дівати. Звісно, раз на два тижні нам організовано вивозять відходи відповідні служби, але прибираючи присадибну ділянку, не можливо його зберігати у пакетах чи лантухах до наступного вивозу за графіком. Чому? Найперше те, що його значна кількість. Друге, гілки не можливо спакувати так, щоб їх забрала сміттєвозна машина. Коли ми їх просто складаємо на кучу, то їх не забирають.

 


Доки міською радою не буде вжито відповідних заходів, то мешканці Знам’янки так і дихатимуть димом 4 місяці на рік.

Ольга Полякова

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges