komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Громадяни України почали менше підробляти документи для в’їзду до ЄС

12.05.2018

У 2017 році кількість громадян України, зафіксованих з підробними документами на кордоні або на території країн ЄС, зменшилася в півтора рази, склавши 801 випадок порівняно з 1208 у 2016 році. 

Про це розповіла виконавчий директор ГО «Європа без бар’єрів» Ірина Сушко під час прес-конференції «Відповідальна мобільність: як знизити ризики міграції», яка відбулася в агенції УНІАН 11 травня.

«За даними Frontex, минулого року українці стали значно менше використовувати підроблені документи для в’їзду в ЄС, поступившись першістю марокканцям. Але якщо громадяни Марокко переважно використовували фальшиві іспанські ID, то українці – підроблені польські візи. З набуттям безвізового режиму потреба в такому фальшуванні відпала», – розповіла вона.

Також експертка додала, що використання підроблених документів росіянами за минулий рік зросло на 94%, склавши 275 випадків, через що Росія увійшла до першої п’ятірки порушників, витіснивши Ірак.

Ірина Сушко нагадала, що минулого року натомість на 34% зросла кількість відмов українцям у в’їзді на кордоні, склавши 37 117 випадків проти 27 766 минулого року. Цього року Україна випередила Росію, яка порівняно з 2016 роком скоротила кількість відмов з 80 тисяч до 36 342. Третьою за кількістю відмов йде Албанія (32 071). На ці три країни останні кілька років припадає понад половина усіх відмов.

https://www.prostir.ua

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges