komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

У Знам’янці навчали sweet-дизайну

09.07.2018

Часто ми бачимо букети з цукерок або подарунки, які креативно віддекоровані та складаються з солодощів. Така техніка декорування  називається sweet-дизайн.

Ірина Вакарута – засновниця літньої школи хенд-мейду у нашому місті вирішила черговий її майстер-клас присвятити саме декоруванню солодощів. Навчальне заняття цього разу проводила Анна Бабіч:


«Про sweet-дизайн я дізналась 5 років тому, і мені захотілося спробувати. Відтоді ні одне свято моїх знайомих та друзів, не обходиться без солодкого подарунка, зробленого власноруч. У мене давно були ідеї щодо проведення майстер-класів для дітей, а відвідавши напередодні майстер-клас з виготовлення ляльки-мотанки, я ще більше загорілась цією ідеєю. Коли Ірина запропонувала взяти участь у «Літній школі hand-made», я одразу ж погодилась, і тема заняття  визначилась одразу.  Про успішність або не успішність заняття, завжди говорить результат його учасників. Результатом своїх учениць я задоволена, вони з легкістю опанували техніку sweet-design, та виготовили чудові букети тюльпанів та соняшників.»


Майстер-клас від Анни Бабіч тривав дві години і усі, хто долучився,  вчилися виготовляти  квіти в середині з цукерками.


  • Майстер-клас був дуже цікавим. Цього разу до заняття долучилися діти і були захоплені створенням букетів з квітів. Можна було виготовити їх на свій смак - крокуси, хризантеми... Вибір обмежувався тільки фантазією! Крім букетика створювали ще квітку соняха як велику, так і маленьку, в залежності від основи: цукерки-іриски, шоколадної цукерки або цукерки на паличці. Навчилися працювати із гофрованим папером, силіконовим пістолетом та, звичайно, цукерками! Процес створення солодкого дива дійсно захоплює! Занурює до естетики! – говорить організаторка майстер-класу Ірина Варакута.

Наступної суботи  у школі хенд-мейду буде черговий майстер-клас. Слідкуйте за оголошеннями у соціальних мережах.

Ольга Полякова

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges