komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Вчора знам’янчани були різнокольоровими

15.07.2018

Вчора біля міського Палацу культури  мешканці нашого міста долучилися до свята фарб Холі. Організували веселе та феєричне дійство два брати Юрій та Олег Гребенюки. Організаторами було закуплено 45 кілограмів особливої сипучої фарби, яку роздавали знам’янчанам безкоштовно.

Розпочалося свято фарби захоплюючими виступами танцівниць Студії східного танцю «Надіна» (м. Олександрія, керівник Надія Лінкевич) та танцівниць з Танцювального клубу «Лейла» (керівник Інна Охріменко).

Далі до слова були запрошені організатори фестивалю брати Гребенюки, які познайомили присутніх із традиціями свята фарби. Зі їх слів, якщо людина кидає на тебе кольоровий порошок, то автоматично бажає тобі здоров’я та вдачі,  і чим більше на тебе потрапляє фарби, тим більше таланитиме у житті.

Отримавши фарбу, знам’янчани почали веселий кольоровий бій.  Учасниці свята дві  подруги  Наталії  навіть принесли фарбу з собою і поділилися враженнями з komora.info:


«Такі свята потрібно організовувати для того, щоб дорослі люди відчули себе трохи дітьми та отримали позитивні емоції. Свято Холлі подарувало нам  купу  вражень і задоволення. Емоції дуже складно передати словами.»


Ціла компанія із веселих дівчат-підлітків (Ірина, Крістіна, Валерія та Наталія), яка вже розфарбована в різні кольори натхненно діляться  емоціями: «Це було дуже весело і ми б повторили це ще декілька разів. Дуже позитивне та гарне свято. Ідея просто вражаюча!»

Ольга Полякова

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges