komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

У ЗНАМ’ЯНЦІ МОЛОДЬ ГРАЛА В ІСТОРИЧНУ ГРУ

30.10.2018

Вчора за ініціативи відділу культури і туризму (начальниця Світлана Бабаєва)  у бібліотеці-філії № 3 учні 10-11 класів НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів № 2 -ліцей» грали у історичну гру «100 років боротьби. Українська революція 1917 – 1921».

Настільна гра  передбачає 88 ходів, за кожен з яких команди отримували запитання з історії України. Відповідаючи на них, гравці  закривали особливими фішками поля-області. Дуель відбулася серед трьох команд учнів.

 

Детальніше про гру розповідає завідуюча бібліотекою Наталія Сатир:


«Головна мета гри – формування національно-культурної ідентичності, національно-культурного світогляду, збереження та розвиток моральних цінностей українського народу, а у нашому випадку сьогодні – молоді. Завданням учасників стало об’єднання українських земель за 88 ходів та надання відповідей на питання. Завдання для молоді були про шість регіонів   етнічних українських земель: Галичини, Поділля, Півдня і Сходу, Київщини-Лівобережжя.»


Перед початком гри Алевтина Горошко ознайомила учнів з  правилами. Дуель між учнями тривала близько години. Дуже цікавими та легкими видалися для дітей питання про першого президента  України, універсали та різні битви.

Враженням від події поділився Ілля Брижицький учень 10-А класу:


«Як на мене, така гра для молоді нашого міста – дуже гарний тренінг, тобто у плані підготовки до ЗНО – чудова нагода потренувати свої знання. Дуже добре, що все організовано у вигляді настільної гри, яка є повчальна, що цікаво для дітей. Тобто, кожен може гарно провести час і підготувати себе до ЗНО. Як на мене, то це дуже інноваційний та цікавий метод навчання через інтерактив. Я гарно провів час і з користю.»


Ольга Полякова

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges