komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

ДЕНЬ ТИХ, ХТО СТВОРЮЄ СВЯТО

9.11.2018

Сьогодні  відзначають професійний день усіх тих, хто створює свято для нас – працівників культури. Ці люди кожного разу хвилюються перед виходом на сцену, ніби крокують на неї вперше. Від них завжди залежить наш гарний настрій та стан душі. Це люди придумують сценарії, займаючись повсякденними справами. Вони створюють свята, тому що кожен з них сам чи сама – свято.

На території  Знам’янського району працює 23 клубних заклади з 45-ма працівниками, які вчора приймали вітання. Долучилися до привітань і очільник району Олександр Лукашов, і помічник народного депутата України Олеся Довгого Андрій  Клименко, і начальник відділу культури і туризму Олександр Волчок.

Традиційно у цей день працівники культури району отримали відзнаки та нагороди за свою сумлінну працю. Подяками народного депутата України Олеся Довгого нагороджені: Софія Невмержицька, Юрій Маринич та Олексій Дерев’янко.

 

Грамотами відділу культури та туризму нагородили: Сергія Бульдовича, Дар’ю Валову, Дар’ю Гайдар, Ольгу Єремеєву та  інших. Окрім того свої відзнаки отримали колективи: Трепівського БК, Суботцівського БК, Іванковецького БК, Мошоринського БК та Знам’янського РБК.

Сьогодні зі сторінок нашого видання усіх причетних до формування гарного настрою мешканців району та створення святкових заходів вітає Наталія Савіцька, директорка районного Будинку культури:


«Перш за все хочу працівників клубних установ привітати  з професійним святом. Побажати їм витримки, здоров’я, наснаги, творчості. Головне, щоб вони  пам’ятали, що в культурі байдужих людей не буває: якщо людина прийшла працювати в культуру, то це  назавжди. Все повинно йти від серця та душі, щоб наснага залишалася принаймні років до ста. Усім тепла, весни у серці та посмішок!»


Ольга Полякова

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges