komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

ЦЬОГО РОКУ ДОРОЖНИКИ КІРОВОГРАДЩИНИ УВІЙШЛИ В ТРІЙКУ ЛІДЕРІВ

12.11.2018

За темпами виконання запланованих ремонтних робіт Служба автомобільних доріг у Кіровоградській області увійшла до трійки лідерів по Україні.


- Це було не легко, але ми наполегливо працювали з ранньої весни, аби зробити якомога швидше і якомога більше, - відзначає начальник Служби Вадим Коюденко. – Будівельний сезон розпочали з того, що продовжили ремонтувати розпочаті минулого року об’єкти. І ось, за крок до завершення сезону ми намагаємося встигнути закінчити роботи на нових. Нагадаю, що основні сили направляємо на завершення ремонту дороги М-04 Знам’янка-Луганск-Ізварине та на ремонт Н-14 Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв, яка чекала цього дуже багато років. Але окрім цих двох напрямків ми працюємо по багатьох фронтах, які не такі помітні, втім не менш важливі.


Нагадаємо, що в рамках децентралізації частина доріг загального користування перейшла на утримання Кіровоградської ОДА, у власності Служби залишилися тільки дороги територіального та державного значення.

Так станом на сьогодні, Служба відповідає за 2037,8 км доріг загального користування державного значення, в тому числі:

 - міжнародних – 396,5 км, національних – 348,5 км, регіональних – 66,2 км, територіальних – 1226,6 км. В тому числі, 38 км дороги М-05 Київ-Одеса, які нещодавно перейшли від Черкаської служби автодоріг.

Підсумовуючи зроблене, дорожники корегують  плани на наступний рік: роботу по підготовці пропозицій до плану ремонтних робіт 2019 року.

Перш за все, на розгляд Укравтодору та Уряду будуть подані декілька напрямків ремонту.

По-перше, закінчити розпочаті об’єкти – ремонти доріг М-04 Знам’янка-Луганськ-Ізварине М-22 Полтава-Олександрія та Н-14 Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв.

По-друге, планувати ремонти найбільш важливих доріг: М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка, Н-23 Кропивницький-Кривий Ріг-Запоріжжя та Н-01 Київ-Знам’янка.

Загалом планується  подати на розгляд пропозицію загальною вартістю на близько 3 млрд. грн.

 Прес-служба САД у Кіровоградській області

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges