komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

ФАЛЬСИФІКОВАНЕ МАСЛО СПОЖИВАЛИ ВИХОВАНЦІ ОДНОГО З НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ОБЛАСТІ

10.12.2018

Спеціалісти Держпродспоживслужби області провели позапланову перевірку одного з навчальних закладів області. Під час заходу було відібрано зразки продукції, зокрема масло солодковершкове «Селянське» з вмістом жиру 73%. 

У зв’язку з підозрою на фальсифікацію зразки масла направили на експертизу до Регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби в Полтавській області. За результатами дослідження встановлено, що в маслі торгової марки «Красноградське», ТОВ «Богодухівський молзавод», Харківська область вміст немолочного стороннього жиру складає 68,35%, органолептичні показники не відповідають даному виду продукції.

Згідно з рішенням Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області керівництво навчального закладу має припинити обіг масла солодковершкового «Селянське» з вмістом жиру 73%. За невиконання рішення передбачена відповідальність згідно з чинним законодавством.

Вкотре звертаємо увагу споживачів на виробників, що нині не здійснюють виробничої діяльності: ПВП «Молокозавод-Карпати», ТОВ «Техмолпром», ТОВ «Гадячсир», ТОВ «Лозинський молочний завод» та ТОВ «Полтавамолпрод». В разі виявлення продукціїї вказаних виробників, ви можете звернутися до Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області за тел.: (0522) 32 26 38 або e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges