komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Учні ЗШ № 1 ім. Т.Шевченка у Знам’янці  зустрілися з воїнами-інтернаціоналістами

28.02.2019

Війна - це складне суспільно-політичне явище, пов’язане з розв’язанням  протиріч між державами, народами, це специфічна форма вияву соціальних відносин, у якій домінує збройна боротьба як продовження політики, що підпорядковує своїм цілям усі сфери суспільного життя…

Минають дні, ідуть роки,

Життя листки перегортає

А біль Афгану - навіки,

В душі чомусь не замовкає.

Такими словами почалась зустріч-реквієм учнів 10-11 класів з воїнами-ветеранами, учасниками боїв у Афганістані Унтило Леонідом Володимировичем та Єфремовим Сергієм Євгеновичем. Ця зустріч відбулась, щоб вшанувати пам'ять тих, хто поліг на афганській землі. Молоді люди йшли не за орденами і медалями. Вони вірили, що виконують інтернаціональний обов’язок.

Афганська війна тривала десять років. Через неї пройшли майже 700 тисяч чоловік. Серед них більше 160 тисяч – українці. І більше 15 тисяч солдат повернулися на Україну в цинкових трунах.  9 із них - наші земляки, а Сергій Гладун - випускник ЗШ № 1 ім. Т.Шевченка школи.

Леонід Володимирович  та Сергій Євгенович зі сльозами на очах згадують роки, проведені на чужій землі, коли йшли на  завдання і не знали, чиє життя може обірватись, говорять і плачуть про вірну солдатську дружбу, яку підтримують донині.

Наша зустріч і Ваші розповіді не закінчаться після дзвінка. Діти  прийдуть додому, розкажуть почуте батькам, сусідам, друзям, бо про це повинен знати кожен, бо про це повинні пам’ятати всі.

Коваль С.С., класний керівник 10 класу Знам’янської ЗШ №1 ім. Т.Г.Шевченка.

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges