komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

І знову про електронні петиції… Ремонт дороги під залізничним мостом м. Знам’янка

14.03.2019

Сьогодні, під час чергового засідання Знам’янського виконавчого комітету було розглянуте питання «Про розгляд електронної петиції», зокрема, щодо ремонту дороги під залізничним мостом м. Знам’янка (автор Володимир Ковтунович, отримано підтримки 140 голосів). 

Нагадуємо, що ділянка дороги по вул.  В’ячеслава Чорновола  ( від вул. Калинова до вул. Соборна) знаходиться на балансі виробничого підрозділу служби колій « Знам’янська дистанція колій» регіональної філії «Одеська залізниця» АТ «Укрзалізниця». Виконавчим комітетом міської ради  направлялися листи до начальника виробничого підрозділу служби колій «Знам’янська дистанція колій» РФ «Одеська залізниця» АТ «Укрзалізниця» (лист від 08.01.2019р. № 01-24/2/2), директора регіональної філії  «Одеська залізниця  АТ « Укрзалізниця» ) лист від 20.02.2019 р. № 01-24/43/3) щодо ремонту дороги по вул. В’ячеслава Чорновола, проте  на даний час питання залишається не вирішеним.

Згідно листа директора інфраструктури Р. Черніцького  та директора директора  департаменту колій і споруд О. Віннічика ПАТ «Українська залізниця» (лист від 29.05.2018 р. № ЦЦІ -13/155) було запропоновано взяти на баланс управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради частину автомобільної дороги під залізничним шляхопроводом на 303 км ПК10 ст. Знам’янка.

- На сьогодні направлені листи ПАТ «Укрзалізниця», регіональній філії «Одеська залізниця», ПК 10 на ст. Знам’янка, але відповідей від останніх не було. Нині управлінням містобудування, архітектури та ЖКГ Знам’янської міської ради готується проект рішення Знам’янської міської ради «Про надання згоди на безкоштовне прийняття на баланс ділянки дороги під залізничним шляхопроводом на 303 км ПК10 на ст. Знам’янка» з балансу виробничого підрозділу служби колій «Знам’янська дистанція колій» РФ «Одеська залізниця» АТ «Укрзалізниця» на управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради», - зазначив доповідач питання на засіданні виконкому,  головний спеціаліст управління містобудування, архітектури та ЖКГ Знам’янської міської ради Сергій Усатенко.

Також у тому ж листі від ПАТ «Українська залізниця» (лист від 29.05.2018 р. № ЦЦІ -13/155) вказано, що « Капітальний ремонт асфальтного покриття цієї автодороги проводився у 2010 році. Щорічно силами працівників колійного господарства регіональної філії «Одеська залізниця» здійснювався ямковий ремонт покриття автодороги. У 2018 році планується виконання ремонту асфальтного покриття із залученням фахівців Автодору. Звертаємо  Вашу увагу, що автомобільна дорога під залізничним шляхопроводом  є непрофільним активом регіональної філії « Одеська залізниця» і не бере участі у технологічному процесі роботи залізничного транспорту.»

Підготувала за матеріалами засідання виконкому м. Знам’янка Оксана Войчишина

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges