komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

У Знам’янці через крадіжку парасольок чоловікові призначили психіатричну експертизу

18.03.2019

Чоловікові, який поцупив парасольки з магазину ПП «Пудич», що по вулиці Привокзальній у Знам’янці, призначили психіатричну експертизу. Про це йдеться в матеріалах Єдиного державного реєстру судових рішень. 

Відомо, що 30 січня 2019 року підозрюваний вкрав з приміщення магазину 6 парасольок фірми «Calm Rain». У ході досудового розслідування вдалося встановити, що згідно довідки КЗ «Олександрійський наркологічний диспансер», чоловік з 2012 року перебуває на диспансерному обліку з приводу психічних та поведінкових розладів. Лікарі пов’язують його стан здоров’я із вживанням опіоїдів. Аби встановити наявність у ймовірного крадія психічного захворювання чи затримки психічного розвитку та його здатності повністю або частково усвідомлювати значення своїх дій і керувати ними, 6 березня Знам’янський міськрайонний суд призначив чоловікові амбулаторну судово-психіатричну експертизу. У подальшому суд прийме рішення із врахуванням висновку експертів.

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges