komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Усі зірки фестивалю східних танців завоювали знам’янчанки

20.03.2019

Цими вихідними у м. Черкаси відбувся п’ятий Всеукраїнський  фестиваль східних, індійських та циганських танців «Sagat». До заходу долучилися танцівниці танцювального клубу «Лейла» (м. Знам’янка), які завоювали прихильність журі  своєю вправністю у синхронних, сольних та групових танцях. За перемоги у різних номінаціях під час конкурсу учасникам вручали символічні кубки-зірки, яких до Знам’янки наші учасниці привезли вдосталь.

Вперше на сцену фестивалю цього разу вийшла Оксана Білан, яка ділиться своїми враженнями з нашими журналістами:

«Мої враження від конкурсу неможливо описати словами. Відчуття гордості та успіху переповнює: перші місця «сипалися» на наших танцівниць. Мені дуже сподобалося, як президентка Асоціації виконавців східних танців Ольга Рудакова говорила: «Лейла» не залишайте сцену, на вас чекають нагороди!».  Привітання та нагороди «йшли» одне за одним. Я вперше була на конкурсі і адреналін зашкалював. Я дуже хвилювалася, але мені не було страшно, бо відчувалася підтримка команди, за що я їй дуже вдячна. Найголовніше, що нічого цього б не сталося, якби не наша тренерка – Інна Охріменко. Їй за це особлива вдячність. Вдячність за те, що вона взяла на себе відповідальність  організувати все: участь, поселення у готель, транспортування, участь у майстер-класах та, звісно, постановку танців, тренувальний процес. Вона щиро раділа нашим перемогам та хвилювалася за кожен наш виступ».

Участі у конкурсі передувало навчання з різних видів східного танцю від провідних танцівниць, тренерок України,  на рахунку яких численні перемоги на міжнародних рівнях: Вікторії Шилюк, Вероніки Шулькевич, Олени Синельникової, Тетяни Тарасової, Маргарити Шейх Алі. Танцівниці «Лейли» успішно пройшли навчання та отримали відповідні сертифікати.

Під час конкурсу наші танцівниці показали свою вправність на високому рівні: години довгих тренувань, концертне вбрання та неперевершені образи дали свій результат. Група у складі: Інни Охріменко, Лілії Комісарової, Оксани Сінокоп, Анастасії Комісарової, Вікторії Блудової, Людмили Білан  здобула перше місце у категорії «Групи сеньорини» за сценічний танок. Група у складі: Олени Макарової, Лілії Комісарової, Анастасії Комісарової, Ольги Полякової,  Людмили Білан посіла перша місце у категорії «Групи сеньорини» за синхронний танок. Група у складі: Марини Андросової, Олени Макарової, Вікторії Блудової, Людмили Білан, Анни Іванової, Лілії Комісарової, Анастасії Комісарової посіла перше місце  у категорії «Групи сеньорини» за виконання Raqs Sharqi. Група у складі: Інни Охріменко, Лілії Комісарової, Оксани Сінокоп, Анастасії Комісарової, Вікторії Блудової, Людмили Білан, Ольги Полякової, Оксани Білан посіла перше місце у категорії «Формейшн сеньорини» за виконання програми Фьюжн. Тріо у складі Інни  Охріменко, Вікторії Блудової та Оксани Сінокоп посіло перше місце у категорії «Тріо сеньорини» за виконання Raqs Sharqi. Світлана Пантєлєєва, Олена Макарова, Оксана Сінокоп та Вікторія Блудова здобули перші місця за виконання сольних танків.

Тренерка Інна Охріменко отримала подяку від організаторів  п’ятого Всеукраїнського фестивалю східних, індійських та циганських танців «Sagat» за підтримку заходу. Окрім того, за гарний результат,  ТК «Лейла» нагороджений сертифікатом на безкоштовну участь у конкурсній програмі Міжнародного Фестивалю східного танцю «Інтергалактика – 2019», який відбудеться у м. Київ у квітні.

Ольга Полякова

Фото ТК «Лейла»




Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges