komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Центральна виборча офіційно оголосила другий тур виборів Президента України

9.04.2019

7 квітня відбулось чергове засідання Центральної виборчої комісії, яке провела Голова Комісії Тетяна Сліпачук.

Відповідно до Закону України "Про вибори Президента України" на підставі протоколів окружних виборчих комісій про підсумки голосування в межах відповідних територіальних виборчих округів, у тому числі з поміткою "Уточнений", та протоколу Центральної виборчої комісії про підсумки голосування в межах закордонного виборчого округу Центральна виборча комісія склала та оголосила протокол про результати голосування у день чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року.

Станом на 7 квітня оброблено  100 відсотків протоколів (18 893 864 виборців віддали свій голос).  Детальніше з результатами голосування можна ознайомитися за посиланням - https://www.cvk.gov.ua/pls/vp2019/wp300pt001f01=719.html .

На підставі протоколу Центральної виборчої комісії від 7 квітня 2019 року про результати голосування у день чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року Комісія постановила провести повторне голосування з чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року, призначивши його на неділю, 21 квітня 2019 року.

Комісією визначено включити до виборчого бюлетеня для повторного голосування 21  квітня 2019 року з чергових виборів Президента України таких кандидатів на пост Президента України, які у підсумку голосування у день чергових виборів Президента України 31  березня 2019 року одержали найбільшу кількість голосів виборців:

ЗЕЛЕНСЬКИЙ Володимир Олександрович, 1978 року народження, проживає в місті Києві, художній керівник, ТОВ "Квартал 95", безпартійний, суб’єкт висування – ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "СЛУГА НАРОДУ";

ПОРОШЕНКО Петро Олексійович, 1965 року народження, проживає в місті Києві, Президент України, безпартійний, cамовисування.

Також Комісія затвердила текст виборчого бюлетеня для повторного голосування 21 квітня 2019 року з чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року.

Встановлено, що текст виборчого бюлетеня для повторного голосування друкується лише з одного боку державною мовою на одному аркуші розміром 200 х 150 мм блакитно-сірого кольору з двотоновим водяним знаком та захисними волокнами з використанням захисних графічних антисканерних елементів, виконаних із застосуванням захисних фарб, що мають флуоресценцію під дією ультрафіолетового опромінювання, та елемента, який втрачає забарвлення внаслідок термовпливу, а також із виконанням номера виборчої дільниці високим друком із застосуванням захисної фарби, що проявляється на звороті виборчого бюлетеня.

За матеріалами ЦВК

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges