komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Веселе дозвілля у пришкільному таборі «Перлина» у Знам’янці

19.06.2019

Шкільний табір відпочинку «Перлинка» при Знам’янському НВК ЗШ№ 3-ліцей цього року зібрав 144  учнів. Тут знайшли час для дозвілля  12 діток, які перебувають перед опікою, 8 діток з багатодітних родин, 4 дитини з малозабезпечених родин, 16 діток, які перебувають на Д обліку в лікарні, 18 діток з родин воїнів АТО,  49 обдарованих діток та 18 відмінників навчання. Дні таборівки щодня мають цікавинки, серед них: олімпійський день, День туриста, День  краєзнавства, День краси, дні знайомства з різними службами міста. 

Гамірно і весело у кожному з шести загонів «Перлинки»,  діти вже побували у міському краєзнавчому музеї, пожежній частині, вчились складати і збирати намети, дізнались основ туризму, а попереду ще чекає День стилю і краси.

  • Дуже захопив наших учасників таборів День таємниць із загадковими квестами, - коментує керівник штабу «Перлинка» вчитель Світлана Грабовська, - окрім цікавих маршрутів, діткам слід було відгадати за картами, де приховано солодощі і поласувати ними. Слід сказати, що є загін, де дітки особливу увагу приділяють англійській мові, і мають окрему програму після обіду саме такого напрямку.

Діток під час перебування в таборі обов’язково годують, меню дуже різноманітне. У таборі  125 діток харчуються безкоштовно (за рахунок коштів виділених міською владою) є й інші діти, батьки яких платили за один день харчування 30 грн. (це 25-30 дітей).

 

  • Погоджене меню, яке ми затвердили перед проведенням табору, - розповідає медичний працівник закладу Катерина Соловйова, - кілька раз на тиждень ми включили в меню фрукти, це не сезонні полуниця чи малина, бо вони течуть, а банани та апельсини. Діти їдять постійно солодощі у вигляді вафель, печева та пластівців, багато свіжих овочів. Обслуговуванням їдальні займається ПП Олександр Сіньов. Наприклад, 18 червня на сніданок діти їли бутерброд з сиром та ковбасою, чай та пластівці, на обід – борщ, овочеве рагу та тефтеля м’ясна, хліб та печиво.

Одна з учасниць табору десятикласниця Анастасія Литвин розповіла, що вона у таборі понад 2 тижні, переконувала, що дітям цікаво, адже вони побували у пожежній частині, а це буває нечасто, а у програмі табору запам’ятався День танцю, відкриття табору та конкурс співів. Годують смачно, смачно геть  все.

Підготувала Оксана Войчишина

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges